Du abonnerer ikke på nyhetsbrevet vårt Se på originalspråket
Takk for at du vil abonnere på nyhetsbrevet vårt. Det sendes ut ca 1 gang i måneden og inneholder noen nyheter fra inn- og utland samt info om nye kurs. Del gjerne dine erfaringer med oss og vi vil ta dem med i et av nyhetsbrevene. Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt. 
* Angir obligatorisk

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor dem vi jobber med. Behandlingsansvarlig i NADA Norge er daglig leder , om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til : nada@nada-norge.no Personopplysninger som lagres NADA Norge lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; Påmelding til kurs og andre arrangement Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs og ulike arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger for å sende ut info om endringer for kurset eller arrangementer samt faktura. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet og informere om NADA Norges aktiviteter . Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket. Sertifiseringen: (Gjelder kun dem som besvarer hjemmeprøve) Navn, adresse, og e-postadresse, samt sertifiseringsnummeret Oppdatering og info vedr. NADA-nyheter og annet For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database og deles ikke med andre. E-postadressen slettes hvis du ber om det eller hvis du trekker tilbake ditt samtykke. Varebestilling: Bøker og akupunkturutstyr oppbevares inntil faktura er betalt Rettigheter for den registrerte Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.Sletting av personopplysninger Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. Rettigheter for den registrerte Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene

Email Marketing Powered by Mailchimp